Hola! 

Wat leuk dat je op mijn website kijkt, mijn naam is Chantal. Ik ben 1 april 2018 gestart met Geluk22 omdat mijn hobby uit de hand liep. Het maken van geboorte-, trouw-, woon- en cadeauartikelen was eerst alleen een hobby omdat ik zelf graag met een orgineel cadeau wilde komen. Hier mocht ik veel complimenten over ontvangen en vandaar uit ook veel vraag om voor andere cadeaus te maken. Nu gestart met mijn bedrijf omdat er veel vraag naar een website/webshop is. En zo ben ik over gegaan om toch online te verkopen en niet alleen via Facebook en Instagram. De persoonlijke artikelen probeer ik altijd zo uniek mogelijk te houden.

Wil je iets speciaals of heb je online wat gezien, vraag naar de mogelijkheden en stuur een email naar: info@geluk22.nl. 

Veel shopplezier en hopelijk mag ik een mooi artikel voor jou maken. 
 

Groetjes Chantal 

p.s. Laat je een leuk berichtje achter in mijn gastenboek ;-)

 

Lieve mensen,

Wat verschrikkelijk deze tijd met carona, scholen gaan dicht. Het hele land staat op zijn kop.

Ook wij als kleine ondernemer gaan  spannende tijden tegemoet. Gelukkig mogen de pakketdiensten gewoon hun werk doen. Wij vragen u om ook aan de regels te houden van gepaste afstand. Gezondheid staat op nr 1. 

Wij vragen u om liever niet contant te betalen, mocht u kiezen voor afhalen. 

Help elkaar waar kan, dan is hopelijk deze ellende snel voorbij. Samen staan we sterk

Bestellingen kunnen ook afgehaald worden in Julianadorp, dit kan u net voordat u gaat afrekenen aangeven en zullen de verzendkosten komen te vervallen.

© 2018 - 2020 Geluk22 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel